Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Bild på Malå Skogstjänsts verkstad

Malå Skogstjänst söker mekaniker


 

Vill du arbeta med reparation och underhåll av olika maskiner?

Som mekaniker kommer du i huvudsak att reparera och underhålla små maskiner bland annat röjsågar, motorsågar, gräsklippare, snöslungor. Även installation och driftsättning av gräsklipparrobotar ingår i arbetsuppgifterna.

 

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi nu en mekaniker.

Tjänsten är en visstidsanställning till och med september 2024, med möjlighet att övergå till en tillsvidare anställning.

 

 

Om dig

Vi söker dig med intresse för teknik, service och mekanik. Du trivs med att arbeta organiserat och självständigt. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om kunden som ska få den service som förväntas? Då är tjänsten helt rätt för dig!

 

Vi ser gärna att du tidigare arbetat som mekaniker eller med service och reparation av fordon. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lättlärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand.

En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.

 

Krav: B-körkort

                   

Maila din ansökan till oss.

info@malaskogstjanst.se

unsplash